Izaberite stranicu

Promocija Albuma „Tražim ljude kao ja“

avg 4, 2019 | Texas Flood - Vesti

02.07.2019.  je održana promocija novog albuma Texas Flood-a pod nazivom „Tražim ljude kao ja“ kojim se prvi put obraćamo publici na maternjem jeziku.

Promocija je održana u Rob Roy 1884 pabu pred sjajnom i mnogobrojnom publikom.

Premijerno su se mogle čuti obrade pomalo zaboravljenih muzičkih remek dela exYu scene obojene u prepoznatljiv zvuk Teas Flood-a, ali i aturorska kompozicija „Da budem tvoj“, za koju je muziku pisao Neša Zlatanović, a tekst Ivan Ristić i Vukašin Marković/Irie FM.

Publika je, osim novog albuma, imala prilike da premijerno uživa u novom spotu za pesmu „Obrati pažnju na poslednju stvar“, koja je već u prvoj nedelji ušla u top 10 liste radio Beograda 202, i ubrzo dospela na njen vrh.

I to nije sve od noviteta.

Svetlost dana, ili večeri, po prvi put je na ovoj promociji ugledao i novi logo benda, na koji smo jako ponosni jer ga je potpisao ni manje, ni više, nego veliki Rajko Milošević Gera.

Osim Geri, veliku zahvalnost dugujemo i, takođe velikom Peci Popoviću koji je posvetio nekoliko čarobnih reči ovom albumu.
Osim na samom omotu, ovaj tekst koji je nazvao Molitva za novo pokoljenje, objavljen je i u dnevnim novinama Blic:
https://www.pressreader.com/serbia/blic/20190707/page/25.

Osim Pece, čast nam je ukazao i Branimir Bane Lokner, podelivši svoje utiske o albumu:
http://www.timemachinemusic.org/2019/07/08/texas-flood-trazim-ljude-kao-ja/?fbclid=IwAR0pHUcBHR1b2iapYMpRWz4rQV2RarNZgv4m-4xQA2dt9zEEhnp42nh4A9c.

Hvala od srca.
Velika nam je čast što smo imali priliku da ugostimo naše uvažene kolege, prijatelje i saradnike.
Hvala svima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj, nama izuzetno bitan događaj.

Prenosimo vam deo atmosfere u našoj galeriji, a na ovim linkovima možete pročitati kako su ovu promociju doživeli drugi:

https://www.telegraf.rs/pop-i-kultura/muzika/3080099-mr-swagger-i-texas-flood-u-rob-roy-1884-promovisali-album-trazim-ljude-kao-ja-foto?fbclid=IwAR0Cny7xiabnOGi2kjRYABR4Y64htdgIUGTa5uaaoolV20rqH_GfAxYltqg 

http://www.fmportal.rs/koncerti/promocija-trazim-ljude-kao-ja-texas-flood-u-rob-roy-1884?fbclid=IwAR0gwK_vIt3IY6kWyCmRNmcFrq77v2qmkYLxrh6wrkaqPJ7q6DpYssgSnWU#.XRySmtBMmDw.facebook 

https://www.antrfile.com/vesti/trazim-ljude-kao-ja-album-grupe-texas-flood

E-mail